Om Smart Förvaring

Smart Förvaring startades 2014 och 2018 övertogs verksamheten av Olsson Fastigheter i Mariestad, som ägs och drivs av Bengt-Olof Olsson.

Hösten 2021 förvärvades Storwell i Skövde. Fr.o.m den 1 januari överges Storwell till Smart förvaring. Det är endast 21 min mellan anläggningarna.

Platschef för Smart Förvaring är Patrik Lundberg som är ett känt ansikte sedan han arbetade på Däckia. Patrik kombinerar arbetet på Smart Förvaring med sitt arbete på Cenva, som är ytterligare ett Mariestadsföretag.

Det är Patrik som du först och främst kommer kontakt med. Han är tillgänglig måndag-fredag kl 7-17, men svarar oftast på mejl även under helger och sena kvällar.

Patrik jobbar även som deltidsbrandman inom räddningstjänsten Östra Skaraborg.

Smart Förvaring
Från vänster Patrik Lundberg och Bengt-Olof Olsson utanför Smart Förvaring i Mariestad.

Smart Förvaring har som mål att alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska bli riktigt nöjd. Vi tror på att ha en så hög servicegrad som möjligt.

Self Storage AssociationFör att du som kund ska känna dig trygg är vi medlemmar i branschorganisationen Self Storage Association Sweden. Vi följer deras etiska regler och allmänna bestämmelser i övrigt.

Tveka inte att kontakta oss!

Mariestad

Tel 0501-39 91 80 eller mejl mariestad@smartforvaring.nu

Skövde

Tel 0500-43 56 60 eller mejl skovde@smartforvaring.nu